Eu asa zic, ca mi-am facut treaba cat am putut de bine ... nu neaparat ptr ca am totusi o diploma de specialitate, adica de limba engleza, nu cred atat de mult in studii ca atare, cat in capacitatea individului de a invata de-a lungul anilor, a se perfectiona, a evolua ... lucruri de genul asta, chiar nu vreau sa para doar vorbe goale. Fara sa ma laud, am si o experienta de cativa ani buni de presa scrisa, in care am redactat articole tot din presa straina si va imaginati ca nu aveam cum sa fiu chiar tampita, altfel, oricate pile as fi avut, nu mi s-ar fi publicat articolele ... samd. Ideea e ca am aflat lucruri cam ingrijoratoare despre aceasta editura, cum ca isi plateste cu chiu cu vai colaboratorii, relatiile de munca sunt foarte incordate, ca sa nu spun mai mult ... deci exista o anumita neseriozitate. Sigur, ideal ar fi fost sa ma interesez de toate astea dinainte, dar stiti cum e!!!
In alta ordine de idei, din pacate in contract nu precizeaza nici un termen de plata.
Sincer, sunt cat se poate de ingrijorata. Si credeti-ma, chiar a fost o munca grea, nu s-a facut de la sine si asa, fluierand, am stat uneori si pana la 2 dimineata la calculator ...