Ce avize si autorizatii trebuie sa obtin pentru a putea face o parcare auto? Mentionez faptul ca terenul pe care intentionez sa fac aceasta parcare nu este luat de la Primarie, ci este proprietatea mea. De asemenea, Am o societate al carei asociat sunt si are in obiectul de activitate codul CAEN 5221 Activitati de servicii anexe pentru transporturi terestre.
Va multumesc pentru ajutorul acordat!
Buna ziua,
Pentru inceput, aveti nevoie de Certificat de urbanism, in urma si pe baza caruia, se intocmeste dosarul pentru obtinerea autorizatiei de constructie.
Fiind vorba de un teren proprietate privata, nu cred sa fie necesara vreo autorizatie de functionare de la autoritatile locale, pentru acest gen de activitate, dar este recomandat sa verificati.
De asemenea, in functie de amplasamentul terenului, este posibil sa aveti nevoie de o autorizatie de acces de la C.N.A.D.N.R.
Am avut nevoie de o astfel de autorizatie pentru un caz similar, intr-un oras din jud Ilfov. Pentru a elibera autorizatia, este posibil sa vi se impuna sa faceti anumite amenajari privind accesul (banda de decelerare) si iesirea (banda de accelerare) pe cheltuiala d-voastra. Nu pot oferi mai multe detalii aici..