Am depus notificare revendicare imobil legea 10/2001 si primaria a emis o decizie de despagubire si astept si acum.Sunt dat in judecata pentru anularea deciziei pe motiv ca imobilu a fost vindut unei persoane avind act de vinzare cumparare.
Mai exista acte de vinzare cumparare catre o matusa de a mea cu o data mai recenta a aceluias imobil.daca-l prezint instantei care se ia in considerare.Mai exista si o declaratie facuta de propietar adica bunicul meu pe care-l mostenesc ca actul de vinzare cumparare facut celui care ma dat in judecata nu este valabil ca nu a primit nici o suma de bani si a fost ,ca acel act a fost deghizat ca sa sustraga de la mostenire a fiului lui .acest imobil a fost lasat
prin testament si a fost nationalizat pe numele lui prin decret 92/50 si la care am facut si notificarea respectiva in 2002.Cu multumiri....
moarte
vad o aiureala aici:D
adica dvs ati facut notificare si aveti dispozitie pt despagubiri..
apoi spuneti ca cineva cere anularea deciziei cum ca nu erati indreptatit la despagubiri ( un fel de aparator al statului-acelasi care v-a emis dispozitia de despagubire)??????
deci: desi nu aveti nici treaba cu imobilul, intre cererea si dispozitia de despagubire pt imobil si ..presupusul proces, pare a nu exista o legatura cauzala!!!
da, se poate pe ...fie pe continuarea procedurii pe legea 10, adica contestatie dispozitie, fie pe dreptul comun
Casa nationalizata
gugu1212
as dorii sa ma sfatuiasca si pe mine ceva legat de o casa nationalizata(imobil)
revendicata in care sunt 6 chiriasi si 2 proprietari.....ce sanse sunt sa mi ... (vezi toată discuția)