avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se mai poate revendica imobil pe legea 10/2001 acum
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se mai poate revendica imobil pe legea 10/2001 acum

Am depus notificare revendicare imobil legea 10/2001 si primaria a emis o decizie de despagubire si astept si acum.Sunt dat in judecata pentru anularea deciziei pe motiv ca imobilu a fost vindut unei persoane avind act de vinzare cumparare.
Mai exista acte de vinzare cumparare catre o matusa de a mea cu o data mai recenta a aceluias imobil.daca-l prezint instantei care se ia in considerare.Mai exista si o declaratie facuta de propietar adica bunicul meu pe care-l mostenesc ca actul de vinzare cumparare facut celui care ma dat in judecata nu este valabil ca nu a primit nici o suma de bani si a fost ,ca acel act a fost deghizat ca sa sustraga de la mostenire a fiului lui .acest imobil a fost lasat
prin testament si a fost nationalizat pe numele lui prin decret 92/50 si la care am facut si notificarea respectiva in 2002.Cu multumiri....
moarte
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:16, 6 Noiembrie 2010
vad o aiureala aici:D
adica dvs ati facut notificare si aveti dispozitie pt despagubiri..
apoi spuneti ca cineva cere anularea deciziei cum ca nu erati indreptatit la despagubiri ( un fel de aparator al statului-acelasi care v-a emis dispozitia de despagubire)??????
deci: desi nu aveti nici treaba cu imobilul, intre cererea si dispozitia de despagubire pt imobil si ..presupusul proces, pare a nu exista o legatura cauzala!!!
da, se poate pe ...fie pe continuarea procedurii pe legea 10, adica contestatie dispozitie, fie pe dreptul comun
cine a vandut imobilul si cine v-a dat in judecata? ar fi util pt dvs sa va angajati un avocat. e mai mult decat eliptica formularea spetei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa nationalizata gugu1212 gugu1212 as dorii sa ma sfatuiasca si pe mine ceva legat de o casa nationalizata(imobil) revendicata in care sunt 6 chiriasi si 2 proprietari.....ce sanse sunt sa mi ... (vezi toată discuția)
Acordare de masuri reparatorii mihaela dorobantu mihaela dorobantu In urma cu 30 de ani,marele conducator ne-a demolat casa in care familia mea locuia de generatii si a hotarat ca trebuie sa ne mutam la bloc,intr-un apartament ... (vezi toată discuția)
Legalitatea act vinzare cumparare de mina facut in anul 1950 a unui imobil teodor badescu teodor badescu bunicul meu a facut pe 16/04/1950 act vinzare cumparare a unei case.act de mina.uneipersoane.pe30/031950 a facut act de vinzare de mina altei persoane ... (vezi toată discuția)