avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legalitatea act vinzare cumparare de mina facut in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legalitatea act vinzare cumparare de mina facut in anul 1950 a unui imobil

bunicul meu a facut pe 16/04/1950 act vinzare cumparare a unei case.act de mina.uneipersoane.pe30/031950 a facut act de vinzare de mina altei persoane .pe15/021950 altei persoane .imobilul a fost nationalizat prin decretul 92 din 1950pe numele bunicului .am notificat ca nepot de fiu pe legea 10/2001.pe 15/07 2010 sunt chemat in judecata de persoana care act de vinzare cel depe 30/03/1950.cine are cistig de cauza?doi din asa zisi cumparatori tot eu ii mostenesc fiindumi matusa .CU multumiri
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 06:23, 4 Noiembrie 2010
daca se face dovada platii pretului si a predarii imobilului catre cumparatorul fara acte acesta poate castiga in instanta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate revendica imobil pe legea 10/2001 acum teodor badescu teodor badescu Am depus notificare revendicare imobil legea 10/2001 si primaria a emis o decizie de despagubire si astept si acum.Sunt dat in judecata pentru anularea ... (vezi toată discuția)
Decretul 92/ 1995 si credit de la banca Disconnect Disconnect Buna ziua! de curand incercam sa vindem o casa, eu (nepot de mama) si doua matusi din partea mamei, mostenire de la bunici tot din partea mamei. Am gasit un ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare legea 112 ged ged Un chirias intr-un imobil nationalizat cumpara in 1997 pe legea 112 apartamentul din vila nationalizata cu decret 92/1950. Fac cu el un antecontract de ... (vezi toată discuția)