avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... celeritate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

celeritate

Am apelat la o firma de recuperat creante , pentru niste venituri salariale , datorate de un fost angajator.S-a ajuns , la depunerea unei actiuni in instanta.Se intampla acum vreo luna . Cat poate sa dureze , pana la acordarea unui prim termen?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:15, 7 Noiembrie 2010
in aceasi zi se poate afla termenul
cautati pe site-ul respectivei instate.
Celeritatea este doar teoretica , nu si practica in unlee cazuri ...posibil sa dureze ceva timp pana la acordarea primului termen de judecata .... puteti verifica pe site-ul instnatei respective sau sa mergeti la arhiva instantei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta ramonel78 ramonel78 in cat timp se da o sentinta judecatoreasca? (vezi toată discuția)
Primire hotarare judecatoreasca acasa iulianmihu69 iulianmihu69 Buna ziua In data de 08.12.2014 s-a dat pronuntarea la curtea de apel. Dupa cat timp primesc acasa copie dupa hotararea curtii de apel? Sau trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru achitata online costel5 costel5 Am primit informare de la tribunal ca in termen de 10 zile trebuie sa achit taxa de timbru. Am platit aceasta taxa online, pe site ul taxe si impozite, am ... (vezi toată discuția)