avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... primire hotarare judecatoreasca acasa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

primire hotarare judecatoreasca acasa

Buna ziua

In data de 08.12.2014 s-a dat pronuntarea la curtea de apel.
Dupa cat timp primesc acasa copie dupa hotararea curtii de apel? Sau trebuie sa ma duc eu la arhiva si sa o solicit?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:09, 26 Ianuarie 2015
Hotărârea se comunica dupa ce se redactează. Poate sa dureze cateva luni bune. Puteti incerca o cerere de urgentare, nu ca ar ajuta la ceva, dar sa fie ( daca va trebuie respectiva soluție mai repede).
am vazut pe site-ul curtii deapel ca ultima modificare la dosarul meu sa facut in data de 07.01.2015. eu stiu ca exista un termen de 30 de zile de la pronuntare puntru redactare si comunicarea hotararii.
Acel termen este unul de recomandare si rar se respecta in practica curenta.
Termenul respectiv este de recomandare ,in practica in functie de volumul de munca al instantelor termenul depaseste in mod frecvent 2-3 luni existand nu putine cazuri cand se apropie si de 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ln cat timp se redacteaza o hotarare marystanga marystanga Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)
Expediere hotarare judcatoreasca cristiana2010 cristiana2010 care este termenul maxim, de la data pronuntarii in instanta, in care Tribunalul poate expedia prin posta partilor implicate in proces o hotarare ... (vezi toată discuția)
Sentinta a curtii de apel neredactata. ce pot face? Adrian3382 Adrian3382 Am un dosar la Curtea de Apel cu hotararea data in luna martie iar eu nu pot scoate sentinta deoarece mi se spune ca inca este la judecator. In cazul acesta ... (vezi toată discuția)