avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu cresterea copilului / parasirea tarii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu cresterea copilului / parasirea tarii

Sotul meu este cadru militar in Armata Romana. Eu am nascut de curand o fetita si deocamdata sunt in concediu post natal. (inca nu au trecut cele 42 de zile obligatorii)Problemaesteurmatoarea. Noi am dori ca tatal sa fie cel care intra in concediu de cresterea copilului si astfel, sa plecam sa muncim in alt stat european. pentru a nu-si pierde locul de munca, el ar trebui sa intre in concediu, iar eu sa imi dau demisia. este legala aceasta situatie sau nu se poate ca ambii parinti sa figureze fara munca in acest timp?
Cel mai recent răspuns: madalina velichi , utilizator 16:05, 6 Noiembrie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate si concediu de crestere copil creatzatgv creatzatgv Buna ziua, As dorii sa-mi iau cele 126 de zile de concediu de maternitate integral dupa ce nasc. Doresc sa stiu cand poate sotul meu sa depuna solicitarea ... (vezi toată discuția)
Concediu de cresterea copiluiu pentru tata ContSters54529 ContSters54529 viitoarea mea sotie a mai fost casatorita intre timp ea a divortat iar in decembrie i s-a terminat divortul, fostul sot al ei este in chis in italia.in hartia ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru sot Andrew_G Andrew_G Buna ziua, Sunt angajata cu 2 ore, urmeaza sa nasc pe 15 martie 2016. Din varii motive ne-am hotarat sa isi ia sotul concediu crestere copil. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)