avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proces castigat dupa concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proces castigat dupa concediere

Buna ziua,in urma cu aproximativ 2 ani mi-a fst incheiat contractul de munca la firma la care lucram in acea perioada cu litera 61 a.Am considerat nedreapta decizia acelei firme si am actionat-o in judecata,am castigat procesul atat pe fond cat si recursul.Intrebarea mea este cine are dreptul in acest moment sa-mi modifice pe cartea de munca acea decizie si cum va aparea aceasta,ca o modificare sau ca si o stergere totala?
Va multumes anticipat pt raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 17 Noiembrie 2010
ati obtinut/cerut si reintegrarea?
au trecut 15 zile de la comunicarea deciziei din recurs?
Nu am cerut si reintegrarea doar modificarea art sub care s-a incheiat contractul de munca si restituirea chelt de judecata.Au trecut cateva luni de la comunicarea deciziei.
doar atat? :O
firma trebuie sa va dea o adeverinta. cu aceasta mergeti la i.t.m.
daca nu obtineti adeverinta trebuie sa promovati o alta actiune in instanta cu " obligatia de a face " impotriva angajatorului si a i.t.m.-ului.
Ce trebuie sa contina aceasta adeverinta pe care ar trebui sa mi-o dea firma?
Sunt obligati sa mi-o dea in baza deciziei recursulu isau trebuie sa mai fac eu alte demersuri?

PS:de ce mai e nevoie de ceva de la aceasta firma atata timp cat decizia lor a fost anulata in instanta?

Mersi mult de raspunsuri,pana in acest moment nu stiam ce e de facut chiar daca m-am zbatut enorm de mult prin tribunal ca sa-mi sustin "nevinovatia" si stateam cu decizia definitiva la mine fara a finaliza tot acest proces!
decizia anulata fara a cere si drepturile de care ati fii beneficiat de la data concedierii si pana la reintegrare chiar ar fii fost ceva .
ce obtineti cu adeverinta ? :))
interezeaza pe cineva ce scrie/scria in carnetul de munca ?
de la 1.01.2011 nu se mai utilizeaza carnetele de munca.

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru nerespectarea unei hot.jud. smaranditamaria smaranditamaria Buna ziua.Am lucrat la o firma doi ani dupa care angajatorul m-a dat afara pentru abateri grave (art.61 lit.a din Codul Muncii).Am facut sesizare la I.T.M. ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare contract munca anulata de instanta Ana2014 Ana2014 Buna ziua, As dori si eu un raspuns la problema cu care ma confrunt. Am fost angajata la o societate pe perioada nedeterminata, iar in luna iunie 2012 mi s-a ... (vezi toată discuția)
Completare carnet munca devil_advocate devil_advocate Va propun urmatoarea speta: Un angajat a fost concediat de la angajatorul X si ulterior instanta a anulat decizia de concediere, a dispus reintegrarea si a ... (vezi toată discuția)