Buna ziua,in urma cu aproximativ 2 ani mi-a fst incheiat contractul de munca la firma la care lucram in acea perioada cu litera 61 a.Am considerat nedreapta decizia acelei firme si am actionat-o in judecata,am castigat procesul atat pe fond cat si recursul.Intrebarea mea este cine are dreptul in acest moment sa-mi modifice pe cartea de munca acea decizie si cum va aparea aceasta,ca o modificare sau ca si o stergere totala?
Va multumes anticipat pt raspunsuri!
Nu am cerut si reintegrarea doar modificarea art sub care s-a incheiat contractul de munca si restituirea chelt de judecata.Au trecut cateva luni de la comunicarea deciziei.
doar atat? :O
firma trebuie sa va dea o adeverinta. cu aceasta mergeti la i.t.m.
daca nu obtineti adeverinta trebuie sa promovati o alta actiune in instanta cu " obligatia de a face " impotriva angajatorului si a i.t.m.-ului.
Ce trebuie sa contina aceasta adeverinta pe care ar trebui sa mi-o dea firma?
Sunt obligati sa mi-o dea in baza deciziei recursulu isau trebuie sa mai fac eu alte demersuri?
PS:de ce mai e nevoie de ceva de la aceasta firma atata timp cat decizia lor a fost anulata in instanta?
Mersi mult de raspunsuri,pana in acest moment nu stiam ce e de facut chiar daca m-am zbatut enorm de mult prin tribunal ca sa-mi sustin "nevinovatia" si stateam cu decizia definitiva la mine fara a finaliza tot acest proces!
decizia anulata fara a cere si drepturile de care ati fii beneficiat de la data concedierii si pana la reintegrare chiar ar fii fost ceva .
ce obtineti cu adeverinta ? :))
interezeaza pe cineva ce scrie/scria in carnetul de munca ?
de la 1.01.2011 nu se mai utilizeaza carnetele de munca.