avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin expirat

Cumnata mea este casatorita de aproximativ 14 ani, la casatorie fiecare si-a luat adresa parintilor, cand i-a expirat buletinul acum 4 ani nimeni nu a vrut s-o mai ia in spatiu. Mentionez ca ei locuiesc in casa parinteasca a sotului, iar parintii acestuia cat si parintii ei nu vor s-o mai ia in spatiu. Ce este de facut in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 16:00, 7 Noiembrie 2010
ok. multumesc pentru raspunsuri insa cred ca sunt si alte solutii si am sa mai caut
si credema daca parintii nu au suflet sa o ia in spatiu nu stiu cum o poate lua un strain
sa-si convinga parintii sa accepte sa o ia in spatiu.
de f multe ori, un strain te ajuta mai mult decat familia.
pana una alta, poate sa-si faca carte de identitate provizorie, cu care se poate legitima, angaja
multumesc ... asta se face la politie? trebuie sa plateasca vre-o amenda pentru cei 4 ani in care nu a avut buletin?
la politie. se prea poate sa fie vb si de o amenda, dar nu e mare

Alte discuții în legătură

Tatal nu vrea sa-i faca buletinul la 18 ani sainescualex1997 sainescualex1997 Buna ziua este vorba despre prietena mea care de 3 ani s-a mutat la mine. Problema este ca in septembrie implineste 18 ani iar eu si cu ea am vrea sa plecam in ... (vezi toată discuția)
Salut-carte de identitate dumitrumarius dumitrumarius Salut ma intimpin de cateva zile cu o problema.am fost casatorita 2 ani si am 1 luna de cand a divortat si parintii mei sunt pleca-ti in strainatate si acum eu ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)