avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... debitor
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

debitor

am o problema f urgenta NU AM FOST NOTIFICATA SII ACUMA SUNT IN FALIMENT SIMPLIFICAT VA ROG SA MA LAMURITI CE POT SA MAI FAC LA CARE IN COMUNICARE AM RECURS DE 7 ZILE DAR NORMAL CA IL VOI FACE RECURS DAR AS VREA SA FAC SUSPENDAREA FALIMENTULUI SII SA FAC UN PLAN DE REORGANIZARE MULTUMESC ASTEPT RASPUNS URGENT
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 08:12, 7 Noiembrie 2010
Intrebarea este mult prea generala ......
NU AM FOST NOTIFICATA SII ACUMA SUNT IN FALIMENT SIMPLIFICAT

ma indoiesc de acest lucru - soc a fost citata la sediul social care probabil nu mai exista (figureaza expirat la ORC) si ca urmare s-a deschis procedura simplificata de faliment in temeiul art 1 alin 2 din lege 85/2006

IN COMUNICARE AM RECURS DE 7 ZILE DAR NORMAL CA IL VOI FACE RECURS DAR AS VREA SA FAC SUSPENDAREA FALIMENTULUI SII SA FAC UN PLAN DE REORGANIZARE

Puteti sa faceti recurs in termenul de 7 zile de la comunicare.
Referitor la plan este prematur

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta recurs raspuns ff urgent maria moraru maria moraru vreau sa stiu daca fac recurs sii specifica sii suspendarea executarii lichidatorul poate sa puna sigiile pe averea debitorului sii sa se faca invetarul la ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna reorganizarea unei firme? ContSters94259 ContSters94259 Buna ziua, Ce inseamna sa reorganizezi un srl,care e aproape de faliment?Care sunt conditiile sa reorganizezi o firma?Cat timp dureaza?Trebuie sa se faca un ... (vezi toată discuția)
Faliment prin procedura simplificata Borza Borza Buna, O S.R.L. este deja la al 3 lea termen : la ultimul termen s-a dispus: \"Admite cererea de deschidere a procedurii insolventei\". Intrebare : - se mai ... (vezi toată discuția)