avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... sentinta recurs raspuns ff urgent
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

sentinta recurs raspuns ff urgent

vreau sa stiu daca fac recurs sii specifica sii suspendarea executarii lichidatorul poate sa puna sigiile pe averea debitorului sii sa se faca invetarul la firma respectiva care este in faliment simplificat sau asteapta pana la finalizarea recursului multumim mult
Cel mai recent răspuns: bossman , utilizator 13:32, 19 Noiembrie 2010
In principiu , recursul nu este suspensiv de executare. Nu inteleg exact , ce vreti sa atacati .Dar daca aveti un debit de incasat , este de preferat ca lichidatorul sa poata incepe procedura de lichidare.cat mai curand.
npoate nu am fost mai explicida dar eu ca sii debitor vreau sa fac recrs la sentinta de faliment simplificat sii sa cer sii suspendarea executarii sii scoaterea din faliment as vrea sa stiu daca lichidatorul asteapta ptr predarea invet sii sigilarea bunurilor pana la recus
Nu , asa cum v-am spus , recursul nu suspenda executarea. Dvs va trebui sa faceti cerere de suspendare a executarii , dupa ce instanta v-a admis recursul .
trebuie urgent sa solicitati suspendarea executarii sentintei de deschidere a procedurii prin chiar cererea de recurs.Daca ati depus deja recursul motivat puteti sa faceti o cerere separata( dar tot in termenul de 7 zile)si o depuneti la Curtea de Apel, dar faceti referire la nr.dosar si la faptul ca s-a formulat recurs.
Temei de drept: art.149 din Legea 85/2006 coroborat cu art.300 alin.(2) si (3) C.pr.civ.
Atentie insa la motivarea in fapt a cererii de suspendare !!!!
poate sa execute.

Alte discuții în legătură

Recurs la sentinta deschidere proc. insolventa, obtinuta tot in recurs... marap marap Situatie: [b]Faza I.[/b] Judecatorul sindic hotaraste nedeschiderea P.I., datorita faptului ca, din totalul creantei, doar o parte este certa, lichida, ... (vezi toată discuția)
Faliment suspendat leopold2010 leopold2010 buna ziua, sunt intr-o situatie cel putin ciudata, respectiv: s-a deschis o procedura de insolventa, a fost acceptata, recursul a fost respins si inainte de se ... (vezi toată discuția)
Urgent : cerere privind suspendarea executarii sentintei atti atti Impotriva unei sentinte de insolventa (procedura simplificata) am inaintat recurs la Curtea de Apel DAR pana la solutionarea recursului,nu pot sa ma achit ... (vezi toată discuția)