avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... persoane scoase de la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

persoane scoase de la intretinere

As dori sa stiu daca intro luna plec din localitate si in baza unei cereri sunt scoasa de la intretinere de la asociatia de proprietari de la ce cheltuieli sunt scutita de plata?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:00, 7 Noiembrie 2010
Aceste reguli sunt stabilite in statutul asociatiei de proprietari. In mod normal, ceea ce tine de intretinerea scarii nu intra la scutire.
Conform prevederi in vigoare L nr 230/2007 si HG nr 1588/2007 ,in cazul absentei de la domiciliu,sunteti scutita de la plata c/v consum individual utilitati
Va revina la plata cota parte din sumele aferente consumuri parti comune,cheltuieli de alta natura
In conformitate cu HG 1588/2007 trebuie sa fiti scutita de cheltuielile care se impart pe numar de persoane si anume: electricitate, gaze si gunoi (si apa daca nu sunteti contorizati).

E posibil sa mai fiti scutita de alte cheltuieli care se impart in asociatia dv. pe numar de persoane - cum ar fi salariile sau pierderea de apa. Dar acestea nu sunt conforme cu legea, deci numai administratorul va poate spune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta de vacanta - ra carmenbucur carmenbucur Titlu : Locuinta de vacanta - care sunt cheltuielile corecte de achitat ??? Am o locuinta de vacanta, o garsoniera la munte, dar acolo ajung destul de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de intretinere la bloc marius_an marius_an In urma cu mai multi ani am cumparat un apartament pe care nu l-am locuit niciodata.Sunt obligat sa platesc cheltuielile aferente platii salariului pentru ... (vezi toată discuția)
Costuri intretinere apartament nelocuit kitty35 kitty35 Buna ziua.As avea o intrebare pentru dumneavoastra..Avand in vedere ca nu locuiesc in apartament de 2 ani de zile ,este totul platit la zi ,de ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)