avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Angajatul cu patru ore, la cat concediu de odihna are dreptul, pe an?
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 13:34, 7 Noiembrie 2010
Angajatul cu timp partial are toate drepturile ca si ang. cu timp normal de lucru, doar ca se calculeaza la o jumatate de norma.
Are aceleasi drepturi ca si angatul cu norma intreaga;conform normei lucrate se acorda si concediul,care este de minim 21 zile pe an,deci se va portiona conform normei partiale lucrate.
bbjunkie a scris:

Are dreptul la minim 21 de zile lucratoare pe an de CO ...
bbjunkie a scris:

Acum ati inteles; vadeti ce simplu este!?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna komon komon sunt angajata la doua firme si as dori sa stiu daca am dreptul la fiecare societate la 21 zile de concediu de odihna (vezi toată discuția)
Concediu Ciprian Sandu Ciprian Sandu Buna seara. Am lucrat 4 luni jumatate ca vanzatoare ,luna aprilie si mai am avut contract de 4 ore ,iunie si iulie contract de 6 ore ,iar de pe 1 august pana ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie co pentru cim de 4 ore/zi corneliacr corneliacr Buna ziua...suntem o asociatie de proprietari si avem angajata femeie de serviciu cu 4 ore/zi, salariu brut 950 lei. Durata concediului de odihna este de 21 ... (vezi toată discuția)