avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Arbitraj
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Arbitraj

Un litigiu comercial la o curte de arbitraj de pe langa o camera de comert se desfasoara cam la fel ca in instantele judecatoresti traditionale? Care ar fi diferentele? B-) :stunned:
Cel mai recent răspuns: Sirbu Cristina , Avocat 14:11, 8 Noiembrie 2010
da,cam la fel ,se respecta procedura civila insa deosebirea consta ca vor da solutia arbitrii alesi de parti si un arbitru principal.dar costurile desi se zvoneste ca sunt mici clientul meu la un litigiu a platit 2000 lei onorariu
Sepoate obtine si atragerea raspunderii personale a administratorului unei societati la curtea de arbitraj? Pentru datorii comerciale neachitate, rea-credinta ...
nu,acesta e un litigiu ce se poate judeca doar pe tribunal
contractul ne obliga sa alegem arbitrajul. dupa decizia arbitrala pot cere atragerea raspunderii administratorului cu bunurile personale, la judecatorie?
fireste,daca sunt indeplinite conditiile pt atragere si nu la judecatorie ci la tribunal

Alte discuții în legătură

Arbitraj jurist28 jurist28 Bună seara. HEEEEEEELp#-o. am o speta cu acest inedit arbitraj, însă procedura civilă zice că în cerea pe care o formulez trebuie să indic ... (vezi toată discuția)
Proces comercial vad vad Vreau sa intentez un proces comercial unui partener de afaceri,neserios si din cate stiu la procesele comerciale,ca mai am unul pe rol inceput anul ... (vezi toată discuția)
Arbitraj comercial alina_cj alina_cj Buna ziua, As dori un astfel de contract (vezi toată discuția)