avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... \"Dezmostenire\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

"Dezmostenire"

In ce masura un parinte - terorizat de catre copil - il poate evacua pe acesta din casa. Mentionez ca parintele este batut sistematic de catre fiu si ii este teama sa depuna plangere la politie. Din experienta dvs, in ce masura politia se poate implica (nu cu amenzi pentru perturbarea linistii publice) Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters47264 , utilizator 16:30, 7 Noiembrie 2010
Solutia este obtinerea unui certificat medico-legal care sa fie depus o data cu plangerea, sa existe si martori eventual .Fara plangere penala , asa cum spuneti , fiul poate fi tras decat la raspundere contraventionala .
Inteleg faptul ca ii este teama, insa a ltfel acest cosmar nu se va termina si se poate ajunge la lucruri regretabile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme grave in familie florentina isis florentina isis am 16 ani, tata m-a batut si m-a gonit de acasa, mama a vorbit cu sora tatalui meu care ma gazduieste. Mama are grija de mine dar a trebuit sa ramana acasa ... (vezi toată discuția)
Bataie intre copii nelu1976 nelu1976 Buna ziua!Fiul meu in varsta de 13 ani a avut o altercatie pe un teren de fotbal cu un baiat de 14 ani caruia i-a spart ochelarii.tatal copilului a venit la ... (vezi toată discuția)
Amenzi contraventionale pentru tulburarea ordinii publice andreibma andreibma salut acum o luna de zile am fost implicat intr-un scandal la un bar . Totul a inceput de la niste indivizi pe care eu nu ii cunosc si cand am vazut ca se ... (vezi toată discuția)