avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum se preia functia de administrator de imobil (bloc)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum se preia functia de administrator de imobil (bloc)

Buna ziua, buna seara!

Intentionez sa preiau functia de administrator de bloc (4 scari, 14 etaje, 168 apartamente), imediat dupa obtinerea atestatului de la primarie.
De mentionat ca asociatia de proprietari are angajati contabil si casier, acestia urmand sa ramana in functie.
Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez la preluarea - de la actualul administrator - a gestiunii, a documentelor aferente (concret care ar fi acestea, cum ar trebui sa fie predate sub aspect birocratic etc.), precum si a inventarului (scule, scari, lanterne etc.).
Orice sugestie e binevenita!
Experienta si bunavointa dumneavoastra conteaza!
Va multumesc.
Cu stima,
G.Dragu
Cel mai recent răspuns: LocatarB , utilizator 19:03, 7 Noiembrie 2010
Inteleg ca preluati doar activitatea de administrare tehnica.
Parerea mea e sa intocmiti un proces verbal de predare-primire a bunurilor aflate in patrimoniul asociatiei, incheiat intre administratorul care preda si dvs. si in care sa mentionati obiectele primite, cantitatea si starea fizica a acestora. La actiunea de predare primire ar trebui sa asiste presedintele si comisia de cenzori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare casierie asociatie de proprietari ponomina ponomina Buna ziua! Intentionez sa preiau functia de casier in blocul in care locuiesc. Calculul intretinerii este facut de catre o firma cu care exista contract, dar ... (vezi toată discuția)
Pe cati ani se face o expertiza contabila ContSters13909 ContSters13909 eu trebuie sa predau gestiunea asociatiei si vreau sa fac un inventar al tuturor actelor predate ,facturi ,chitante...., pe o anumita perioada de ani si sa le ... (vezi toată discuția)
Predare acte de catre administrator mikifulgutz mikifulgutz Buna seara. Va rog mult, spuneti-mi o lista cu tot ceea ce trebuie sa preadea administratorului la incheierea activitatii.Am contractat o firma de ... (vezi toată discuția)