avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot pierde permisul?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot pierde permisul?

buna seara!am si eu o intrebare acum ceva timp in urma sotul meu a pierdut procesul cu politia pentru retinerea permisului pentru depasire pe linia continua.noi am deschis recurs pentru a prelungi procesul si pentru a putea circula in continuare.dar cautand pe internet am gasit ca am pierdut si recursul .cand am luat certificatul de grefa scria ca daca pierde procesul trebuie sa inapoieze permisul ceeace noi nu am facut asteptand sa vina acasa hotararea.de atunci au trecut 6 luni de la tribunal nu a venit nimic si nici la politie nu am fost .mie frica acum de consecinte .intrebarea mea este-poate circula in continuare?trebuie sa predea permisul?s-au prescris cele 2 luni de suspendare?multumesc ptr raspunsuri.
Ultima modificare: Vineri, 12 Noiembrie 2010
mihaela daniela, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaela daniela , utilizator 11:30, 12 Noiembrie 2010
mergeti la arhiva Tribunalului si verificati daca s-a comunicat decizia si unde? in mod normal trebuia sa va fi fost comunicata pana acum... atentie !
buna seara
spre marea mirare colega mea nu stie ca tribunalul decizii irevovabile nu comunica mergeti mai bine la politie si vedeti ce mai putei face ,legal ar fi fost sa depuneti in 15 zile de la pronuntarea recursului permisul la politie ..asa ca
bafta
av daniela
buna seara!multumesc pentru raspuns!.stiam ca tribunalul nu trimite hotararea recursului dar normal ar fi trebuit sa primesc o instiintare de la politie ca i s-a prelungit perioada la 60 de zile din cauza nepredarii permisului de la pronuntarea recursului au trecut 6 luni si am sperat sa pot prelungi cat mai mult perioada..nu se pun lunile astea ptr suspendare?si sa treaca de la sine cele 60 de zile .doar i s-a suspendat dreptul de a conduce?el chiar nu a circulat in tara fiind plecat perioada asta.Daca nu se prezinta ce se poate intampla si e mai bn sa asteptam vreo instiintare de la politie?
Ultima modificare: Duminică, 7 Noiembrie 2010
mihaela daniela, utilizator
Nepredarea in termen de 15 zile de la pronuntare a permisului de conducere la politie ,atrage dupa sine prelungirea duratei de suspendare a acestuia cu inca 30 de zile.
multumesc pentru raspunsuri
dar eu tot nu inteleg ceva stiu ca s-a prelungit suspendarea cu 30 zile dar de la data pronuntarii hotararii recursului au trecut mai mult de 6 luni[3mai 2010]acum mai trebuie dus permisul daca nu am primit instiintare de la politie?

Alte discuții în legătură

Permis suspendat 120 zile. edward_zone edward_zone Povestea mea: Pe data de 04.09.2008 mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 90 zile pentru ca am fost inregistrat de aparatul radar cu 139 ... (vezi toată discuția)
Solutie in dosar penal. cum pot sa-mi recapat permisul? yneedlove yneedlove Solutie: În baza art.11 pct.2 lit.b Cod procedură penală raportat la art.10 lit.h Cod procedură penală cu aplicarea art.132 alin.1 Cod penal, încetează ... (vezi toată discuția)
Nepredare permis suspendat la care s-a majorat perioada de suspendare danielflo danielflo In urma unei instiintari primita de la politia rutiera, in care am fost informat ca s-a dispus suspendarea permisului de conducere pe o perioada de 60 de zile ... (vezi toată discuția)