avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nepredare permis suspendat la care s-a majorat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nepredare permis suspendat la care s-a majorat perioada de suspendare

In urma unei instiintari primita de la politia rutiera, in care am fost informat ca s-a dispus suspendarea permisului de conducere pe o perioada de 60 de zile incepand cu data de 04/03/2012, perioada fiind majorata cu 30 de zile datorita nepredarii in termen de 15 zile de la data pronuntarii sentintei civile ca fiind irevocabila . In instiintare nu scrie daca trebuie sau nu sa predau permisul.

Intrebarile mele sunt :
Daca nu predau permisul mi se vor mai adauga inca 30 de zile peste cele 30 deja existente ?
Perioada de suspendare dispare dupa cele 60 de zile, dat fiind faptul ca in instiintare incepe pe data de 04/03/2012 ?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2012
danielflo, utilizator
Cel mai recent răspuns: danielflo , utilizator 19:13, 7 Martie 2012
predarea permisului nu este obligatorie daca deja ati fost sanctionat ptr nepredarea sa in termen. chiar daca aveti plasticul la dvs tot nu puteti conduce masina in respectivul interval de timp. perioada de suspendare expira de drept la implinira termenului precizat de catre instiintare. va recomand sa o pastrati la dvs deoarece mai exista erori in inregistrarea datelor in calculatoarele politiei.
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pierde permisul? mihaela daniela mihaela daniela buna seara!am si eu o intrebare acum ceva timp in urma sotul meu a pierdut procesul cu politia pentru retinerea permisului pentru depasire pe linia ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat, eu sunt plecat din tara DarXyde DarXyde Pe scurt, sunt plecat din tara de ceva mai bine de un an in UK. Mai ieri tocmai am primit o instiintare acasa in Romania, prin care sunt anuntat sa predau ... (vezi toată discuția)
Care sunt riscurile daca nu fac cerere de eliberare a sentintei pentru a depune permisul la politie? gerul22 gerul22 Am contestat un p.v de circulatie care mi-ar fi suspendat permisul de conducere .Intr-un final am pierdut procesul am fost la tribunal si mi-a spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)