avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa de mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa de mostenire

buna seara ,as doriisa intreb cum ar trebui sa procedez pt succesiune in urmatoarele conditii:bunica mea tocmai a murit lasand in urma o fiica si o nepoata din partea fiului decedat ca si mostenitori si o succesiune de pe urma bunicului neefectuata. Bunicul meu pana sa moara a intocmit un testament din care reiese un al 3-lea mostenitor adica eu.As avea si eu dreptul la ce este prevazut in testamentul lasat de bunicul decedat?
Tin sa mentionez ca bunicul a murit in urma cu 9 ani.Si o alta intrebare ,care este termenul pana la care se poate face succesiunea?
Ultima modificare: Duminică, 7 Noiembrie 2010
anabia, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:56, 7 Noiembrie 2010
aveti dreptul. insa trebuie dezbatute succesiunile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune - in instanta Mostenirea nu se poate dezbate la notar, deoarece exista divergente intre parti. In situatie avem: 1 bunic decedat, 1 bunica: sotie supravietuitoare. ... (vezi toată discuția)
Mostenirea daca exista testament bla bla bla bla buna ziua as avea o intrebare:bunicul meu a decedat si a lasat prin testament totul bunicii mele.tatal meu la fel e decedat deci unicii mostenitori am fi eu ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut ? bad_sonia bad_sonia Buna seara , am o tema, problema care ma cam roade si anume : bunicii au lasat prin testament nepoatei (minora) tot ce detin ei bunuri mobile si imobile , in ... (vezi toată discuția)