am inaintat o cerere reducere pensie minori,pana acum un an am fost angajat si nu a fost o probl pensia alimentara,in schimb acum cu criza economica nu mai am nici un venit.Nelamurile mele sunt urmatoarele: 1-ce acte trebuiesc depuse la dosar si de unde le pot procura?2-mama e mandatara mea deoarece am sotia cu probl sanatate si nu ma pot prezenta,poate cere in instanta in locul meu k declara pe propria raspunde k nu detin venituri?mentionez k am cerut in cerere a se judeca si in lipsa partilor cu mii de multumiri pt ajutor
1. dovezi ca nu lucrati, ca nu aveti loc de munca, si ca nua veti venituri.
2.nu e valabila declaratie, trebuie dovedit.
3.daca nu aveti venituri pensia se va stabili in raport de venitul nimin pe economie.
Actiunea de reducere pensie de intretinere este o actiune ca oricare alta iar motivele aratate in actiune trebuiesc dovedite.
Pe simple afirmatii facute de mandatar nu merge.
Daca nu realizati venituri aveti nevoie de adeverinta de la Administratia Finantelor Publice sau declaratie notariala pe propria raspundere ca nu realizati venituri.
Nelamurire.....
valymony
am un proces de micsorare pensie minori si la prima infatisare mi s.a comunicat de catre instanta k trebuie sa fak ei o cerere catre politia orasului unde ... (vezi toată discuția)