avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... nelamurire.....
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

nelamurire.....

am un proces de micsorare pensie minori si la prima infatisare mi s.a comunicat de catre instanta k trebuie sa fak ei o cerere catre politia orasului unde locuiesc pt a li se comunik dak am un loc de munk,intrebarea mea e .......ce legatura are politia cu faptul k eu nu am venituri?am depus la dosar o hartie de la adm.financiara precum k nu am venituri....?????!!!!multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 11:18, 16 Noiembrie 2010
parerea mea este ca numai administratia financiara poate atesta ca dvs.nu aveti venituri,eventual o declaratie pe proprie raspundere certificata de notar ca nu aveti venituri.Nu vad legatura politiei.Cereti si parerea politiei,daca au competenta sa elibereze asemenea act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara micsorare valymony valymony am un proces micsorare pensie care s.a amanat pt data de 7 dec,spunand k s.a amanat pt a se solicita relatii de la politia orasului si de la consiliul local ... (vezi toată discuția)
Stie cineva? catliuyt catliuyt de ce se citeaza la un proces reducere pensie autoritatea tutelara?ce hartie trimit ei la tribunal?ce contine? (vezi toată discuția)
Pensie minori reducere valymony valymony buna seara.am un dosar reducere pensie minor,intrebarea mea e.....trebuie obligatoriu sa ma prezint?mama mea are procura sau trebuie sa.mi angajez avocat,dar ... (vezi toată discuția)