avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara micsorare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara micsorare

am un proces micsorare pensie care s.a amanat pt data de 7 dec,spunand k s.a amanat pt a se solicita relatii de la politia orasului si de la consiliul local cu privire la locul de munk al fostei sotii,asta e procedura?ce legatura are locul ei de munca, cu micsorarea pensiei ceruta de mn?specific k eu am depus toate actele necesare reducerii de pensie...cu mii de multumiri
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 23:25, 3 Decembrie 2010
Instanta este obligata sa verifice taoate aspectele ,este vorba de un copil totusi.
Probabil ca fosta sotie incearca sa tergiverseze procesul.Locul de munca al fostei sotii nu are nici o relevanta in marirea / micosrarea pensiei de intretinere pe care dv o datorati minorului. Conteaza daca vi s-au modificat veniturile care au fost avute in vedere de catre instanta in momentul stabilirii pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire..... valymony valymony am un proces de micsorare pensie minori si la prima infatisare mi s.a comunicat de catre instanta k trebuie sa fak ei o cerere catre politia orasului unde ... (vezi toată discuția)
Pensie minori reducere valymony valymony buna seara.am un dosar reducere pensie minor,intrebarea mea e.....trebuie obligatoriu sa ma prezint?mama mea are procura sau trebuie sa.mi angajez avocat,dar ... (vezi toată discuția)
Discuti dupa ce tata a murit,referitor la pensia de erou al revolutie. lady-bugs lady-bugs as dori sa ma consiliati,deci daca suntem 5frati fiecare isi va putea lua pensia de uramas?,mentionez ca toti is casatoriti si cu familie de la 29 de ani in ... (vezi toată discuția)