avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montare camere de supraveghere pe proprietate comuna
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montare camere de supraveghere pe proprietate comuna

Buna ziua,
Va rog dati-mi un feedback juridic daca puteti interpreta textul de lege pentru a sti daca voi incalca legea in cazul in care voi instala un sistem de supraveghere video pe o proprietate privata comuna in indiviziune. As vrea sa stiu daca pot fi acuzat de incalcarea legii si care ar fi ea, daca trebuie sa am acordul celorlalti proprietari sau daca pot fi acuzat de violarea intimitatii cum am si fost avertizat.
multumesc
Cel mai recent răspuns: utilizatorr , utilizator 13:13, 8 Noiembrie 2010
Legal,pentru instalarea unui sistem de supravegehere pe proprietatea comuna,detineti obligatia sa aveti acordul atat al asociatiei de proprietaricat si a altor autoritati care au ca si limita de competenta instalarea si functionarea sistemelor de supravegehere
Mentionez ca nu exista o asociatie deoarece sunt doar doi proprietari iar camerele vor fi montate de o firma autorizata, numai ca celalalt proprietar nu este de acord cu montarea lor si ma ameninta cu un proces pentru violarea intimitatii. Vroiam sa stiu daca are castig de cauza
va multumesc
Intimitatea lui este inlauntrul casei sale, dincolo de usa personala.

In exterior nu mai este intimitatea lui, ca altfel ar putea umbla in chiloti pe strada. Umbla? Nu! Deci acolo nu e intimitatea lui.
este vorba de o curte comuna.........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere supraveghere Costel Badea Costel Badea Bună ziua. De curând mi-am cumpărat o casă la curte. Am montat un sistem de supraveghere video a proprietății. Una din camere am montato pe colțul casei ... (vezi toată discuția)
Intimitati - supraveghere video spatii comune Rasvanh Rasvanh 1. Locuiesc intr-un bloc cu 8 nivele, la parter avem o vecina care a montat, pe holul de acces chiar in fata liftului, o camera de suprveghere care, zice ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video hol de bloc AdrianSB AdrianSB Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc de apartamente si de cate ori s-a discutat despre instalarea unui interfon nu s-a putut ajunge la un consens. Prin urmare ... (vezi toată discuția)