avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca temporara in Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca temporara in Germania

Fiica mea, medic, a efectuat 2 ani de rezidentiat in Romania si acum continua rezidentiatul in Germania. Apoi vrea sa se intoarca in tara si sa profeseze aici.

In legatura cu contributiile de sanatate, somaj, pensie, etc., va rog sa ma lamuriti care dintre ele si unde trebuie platite: atat in Romania cat si in Germania?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Medic rezident in germania Mariana Greavu Mariana Greavu Buna ziua, Fiica mea este medic si dupa doi ani de rezidentiat in Romania a ales sa continue rezidentiatul in Germania unde s-a angajat recent la o firma ... (vezi toată discuția)
Bună tuturor, am o întrebare legată de drepturile sociale ... AmigoLipko AmigoLipko Bună tuturor, Am o întrebare legată de drepturile sociale și asigurările în cazul pierderii locului de muncă, pensie, asigurare medicală, etc., ... (vezi toată discuția)
Plata contributiei la asigurarile de sanatate silvia_m silvia_m Buna ziua Fiica mea este cetatean roman dar este rezident in strainatate. Este proprietara unui apartament pe care l-a inchiriat din 2007. Si-a platit cu ... (vezi toată discuția)