avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional, preaviz 60 de zile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional, preaviz 60 de zile

daca am doua acte aditionale (fidelitate 3 ani si preaviz 60 de zile), am un an si jumatate lucrat deja (rezultate foarte bune, referinte, etc), pot pleca cu un preaviz normal de 15 zile? mersi
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 17:00, 13 Februarie 2008
cbrescan a scris:

ANGAJATUL se obligă să:

1. participe la stagiile de pregătire profesională organizate de către ANGAJATOR la sedile Grupului MASCHIO GASPARDO sau la cursuri de pregătire şi formare pe care angajatorul le consideră utile pentru dezvoltarea profesională a angajatului;

Daca este singurul stagiu de pregatire la care ai participat si suma este infima raportata la 3 ani. Cheltuielile efectuate trebuiesc si dovedite. Totul este sa stii daca doar atat este considerat formare profesionala. Angajatorul este cel care trebuie sa faca dovada formarii profesionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acti adițional pentru training Costin A. Costin A. Bună ziuă. Am semnat un contract cu un angajator în data de 14 Noiembrie 2016, acuma doresc sa închei contractul la mai puțin de 3 luni (adică încă ... (vezi toată discuția)
Contract cu clauza gabrielgaby gabrielgaby Am o problema . Acum un an jumate in cadrul societati unde lucrez sa facut un curs de specializare pe o perioada de 5 zile. Dar nea pus sa facem un contract ... (vezi toată discuția)
Demisie in caz de formare profesionala xxandra xxandra Buna, sunt in urmatoarea situatie: sunt angajata la o firma, si am semnat contract aditional contractului de munca in care scrie ceva de genul "salariatul care ... (vezi toată discuția)