Dupa divort am pastrat numele fostului sot.
La recasatorie doresc sa iau numele actualului sot impreuna cu numele meu de fata. Este posibil? Unde sa ma adresez?
Nu este posibil ca DOAR prin casatorie sa reveniti la numele de fata la care sa adaugati numele sotului.
Prin casatorie puteti sa:
a) ramaneti cu numele dinainte de casatoria despre care discutam (adica pastrarea numelui actual al dvs., acela de dupa divort)
b) luati numele sotului
c) luati numele (numele dvs. actual, din prezent (nu cel de-acu' o casatorie) si al sotului nr. 2) reunite.
In privinta revenitrii la numele dinainte de casatoria 1, acela de fata, trebuie sa procedatio la "schimbarea numelui pe cale administrativa". Daca beti folosi butonul de cautare din forum veti gasi informatii despre procedura.
Ca sa avti la final numele pe care il doriti dvs., ar trebui ca schimbarea pe cale administrativa sa o facti inainte de a doua casatorie.
pa cale administrativa va schimbati intai numele actual cu cel de fata, apoi daca vreti sa purtati nume dvs reunit cu cel al sotului, tineti cont ca si viitorul sot va lua si numele dvs,
Schimbare nume
Junona
Va rog sa ma ajutati cu informatii cu privire la schimbarea numelui, si anume, eu si sotul meu ne-am hotarat sa reunim numele sau si al meu dinainte de a ne ... (vezi toată discuția)