avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Export Angola
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Export Angola

Buna ziua tuturor si La Multi Ani tuturor celor cu numele de Mihail si Gavril.
Acum sa va adresez intrebarea mea:
Am de efectuat un transport din Romania in Angola a unui automobil. Conform legii Angoleze orice marfa care intra pe teritoriul tarii trebuie sa fie insotita pe langa de documentele de transport care oricum sunt necesare in orice transport, si de un cerificat de incarcare , ARC (Certificate of the National Council of Chargers to Angola (NCCA)) care nu stiu de unde poate fi obtinut. Din cate am mai studiat pe net am dedus ca el trebuie solicitat de shipper / forwarder de la carrier, dar din discutiile cu linia de navigatie mi s-a negat acest lucru.
Acum intrebarea mea este daca cunoasteti legislatia in acest sens si daca ma puteti indruma de unde pot obtine acest certificat.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cu respect,
Lazar Nicoleta
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 08:32, 11 Noiembrie 2010
[ link extern ]
incercati aici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abrevieri transport maritim cif, sonya33 sonya33 buna ziua, am importat marfa din China 950usd- plata in avans, transport 625, factura fiind CIF Bucuresti. marfa a ajuns in portul Koper din Slovenia, ... (vezi toată discuția)
Acordul notarial intre vecini iloveny iloveny Buna ziua! Ma invecinez cu terenul unui monument istoric pe care in mod legal nu se poate construi nimic. Dar pentru ca traim in tara tuturor posibilitatilor, ... (vezi toată discuția)
Certificate de conformitate pentru medici generalisti yo3hkw yo3hkw Buna ziua, sunt medic generalist si fericitul posesor al celor 2 certificate de conformitate (pe diploma si pe drepturi castigate), obtinute de la M. S. Stiam ... (vezi toată discuția)