avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare-cumparare

Acum 5 ani am cumparat o casa cu soacramea de la o agentie imobiliara! In pretul casei a fost bagat si un teren arabil de 5000 metri patrati, dupa ce sa facut actu de vanzare la notar si cartea funciara,arabilu nu a fost bagat in acte,doar sa atasat copie dupa titlu de prorietate si copie dupa actu de indentitate,eu nu am realizat ca nu sa trecut,ca soacramea a facut actele si am platit acesti ani inpozit la el stiind ca noi suntem proprietari,astazi am fost la primarie sa dau terenu in dijma la un vecin cu o chitanta de mana facuta intre parti sa poata lucra pamantu, constatind ca nu sunt proprietar nam putut sal dau. ca cei de la registru agricol mi-au spus ca nam nici un act. asupra lui si ca in perioada in care lam cumparat nu era stabil arabilu intrun loc, dar in titlu este trecut fiacare teren cu vecini! CE TREBUE SA FAC? VAMULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: daniells , utilizator 14:14, 8 Noiembrie 2010
Mergeti cu actele la un avocat.
Mi-e teama ca nu veti scapa fara actiune in justitie.
Succes
Proprietara care este in acte a decedat acum un an,iar cea care am vorbit de vanzare era ficasa infiata si ea e maritat cu un francez,care sunt plecati afara.
Ce fac?
Daca este singura mostenitoare a fostei proprietare va trebui sa luati legatura cu ea si sa-i explicati ca va trebui sa se prezinte la un eventual proces in care sa arate care a fost de fapt intentia mamei de a vinde...ce... si cat.Altfel, fiind numai 5 ani de cand ati cumparat, fara sa rectificati actul de vanzare cumparare nu prea vad cum sa intrati in posesia terenului.
da! e singura mostenitoare,dar ea a vandut casa si terenu,cu acordul mamei!ca avea in comuna o alta constructie,ridicata, care dupa vanzarea acesteia sa mutat in ia ,cam un an ,apoi a vunduto si pe aceea si au plecat in afaracu toti! noi cu ea am vorbit de casa de teren ! dupa ce si-a vazut bani in mana, a luat usa de la intrare ,ataiat toate becurile,a facut un dezastru pana sa venim noi sa ne mutam!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Tinanuta Tinanuta Tata vitreg decedat, prin testament imi lasa toata averea lui mobila si imobila care la randul lui a mostenit-o de la mama lui, dar are un teren al carui titlu ... (vezi toată discuția)
Teren neintabulat Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua daca am casa trecuta doar in registru agricol si e neintabulata iar pamantu de sub ea are alt propietar si e neintabulat.creditorii ma pot exrcuta? (vezi toată discuția)
Utilitati peste teren privat . stefan 34 stefan 34 Problema Juridica: Buna ziua! Am cumparat un teren acu doi ani , inainte sa il cumpar fostul proprietar a facut act notarial cu primaria ca poate trece teava ... (vezi toată discuția)