avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Utilitati peste teren privat .
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Utilitati peste teren privat .

Problema Juridica: Buna ziua!
Am cumparat un teren acu doi ani , inainte sa il cumpar fostul proprietar a facut act notarial cu primaria ca poate trece teava de apa peste teren! este inca valabil actu notarial sau daca sa schimbat proprietaru nu mai este valabil ?
in actele de teren nu apare nimic ca este in plan pt utilitati terenu! lucrarile deja au inceput fara sa ma instiinteze .
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:16, 10 Octombrie 2019
Dreptul de servitute al primariei trebuia inscris in cartea funciara a terenului.
Ati cumparat terenul lipsit de sarcini, in consecinta, actul nu are valabilitate.
Vanzatorul poate fi actionat in instanta pentru inselaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducta de apa zed_ro zed_ro Buna ziua,eu am un teren in Bucuresti sector 5 ,de 300 mp,iar sub teren e o conducta sa teava mare de apa nova,are 1 m diameter,pe care dea apa la blocururile ... (vezi toată discuția)
Drept de utilitate publica apa nova nespecificat in cadastru dorinm dorinm Buna ziua Am cumparat un teren liber de sarcini conform extrasului de carte funciara ulterior am constatat ca pe el trece o conducta de apa potabila (Apa ... (vezi toată discuția)
Drum servitute ADOCATA ADOCATA Am construit o casa pe un teren infundat avand o deschidere de 7,5ml pe una din laturi cu un teren ce apartine primariei. Din planurile de situatie la ... (vezi toată discuția)