Tata vitreg decedat, prin testament imi lasa toata averea lui mobila si imobila care la randul lui a mostenit-o de la mama lui, dar are un teren al carui titlu de proprietate este pe numele mamei si matusii lui. Eu cum pot afla daca i-a lasat si terenul ca mostenire?
Mostenirea pe casa am facut-o terenul e trecut la mine sa platesc impozitul pentru ca sunt mostenitoare dupa tata, dar nu stie nimeni daca el a mostenit terenul de la mama lui. Ce trebuie sa fac pentru a afla? Unde trebuie sa caut ? Impozitul pe teren il platea el pe numele lui si tot el il folosea.
buna seara,
Nu inteleg un lucru, daca terenul este trecut in actul de mostenire ce probleme mai aveti?
Incercati la DITL sa obtineti un istoric de rol si la cartea funciara sa vedeti al cui este trecut a fi!
TITLU DE PROPRIETATE ESTE PE MAMA LUI ADICA BUNICA MEA SI PE MATUSA LUI PENTRU CASA IA FACUT ACT DE MOSTENITOR DAR PE TEREN NU STIU DACA AU FACUT CEVA ACT PRECUM II LASA LUI :EL CAT A FOST IN VIATA A FOLOSIT TERENU LA MUNCIT A PLATIT INPOZIT PE EL CU CHITANTE PE NUMELE LUI DAR TITLU E PE BUNICA SI MATUSA LUI :PUTEAU FACE CEVA ACT DE MOSTENITOR PE TEREN ? EU CE TREBUIE SA FAC SA AFLU: BINE SA ZIC CA EU AM MOSTENIT DOAR CASA PRIN TESTAMENT ; DAR DE CE AU BAGAT TERENU LA
MINE LA INPOZIT :IN CARTEA FUNCIARA SCRIE DACA IA LASAT LUI TERENU? MULTUMESC