avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Facilitati handicap grad accentuat, surdo-mutitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Facilitati handicap grad accentuat, surdo-mutitate

buna ziua, va rog sa imi spuneti ce facilitati au persoanele cu handicap gradul 2 accentuat ? spre exemplu ;daca frecventeaza cursurile de masterat ale unei facultati vor beneficia de scutirea de taxe? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters146176 , utilizator 16:03, 8 Noiembrie 2010
Prevederile in vigoare nu precizeaza facilitati fiscale in sensul interesului dvs
Exista posibilitatea ca unitatea de invatamant sa aibe dispozitii interne ,prin care sa poata acorda in situatii speciale facilitati de genul mentionate de dvs
Pentru lamurirea situatiei,adresati cererere oficiala decanatului unitatii de invatamant ,care in urma analizarii documentelor medicale si in raport de dispozitiile interne,urmeaza sa va comunice punctul de vedere
buna....legea 448/2006 asa prevede?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutiri de taxe pentru persoanele cu handicap mihaelaboaru mihaelaboaru Mama mea este incadrata in handicap de gradul 3 si i s-a spus ca este scutita de impozitul pe cladire si teren. La primarie i se refuza acest lucru pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe cladiri pentru persoane cu handicap rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Locuiesc cu parinti intr-un imobil la bloc, apartamentul este pe numele parintilor, eu sunt o persoana cu gradul de handicap grav, as dori va rog ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap -asociat in srl... mariussco2010 mariussco2010 daca o persoana cu grad accentuat de handicap detine parti sociale intr-o SRL poate atrage scutiri de la impozit de vreo anumita forma... (vezi toată discuția)