avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu de munca

Cu 5 colegi am dat conducerea scolii in instanta pt neplata unor diferente.Am mai pierdut un proces tot cu scoala si ne-au cerut cheltuieli de judecata f mari.Acum urmeaza sa avem un altul in ianuarie putem sa retragem actiunea ?si mai suportam onorariul avocatului scolii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 8 Noiembrie 2010
Da, puteti depune o cerere de renuntare la judecata ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere cerere verapetrova verapetrova Buna ziua. Am depus o cerere la tribunal pe care as vrea sa o retrag din 2 motive 1. taxa de timbru ceruta este f mare fara a se explica de ce se cere ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata ! ITD ITD va rog sa-mi spuneti DACA si IN CE CONDITII,reclamantul intr-un proces civil poate fi obligat la plata cheltuielilor de judecata in favoarea paratului,chiar si ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata dori_1 dori_1 buna ziua. Pe scurt, descrierea evenimentului: incercand sa fac o parcare cu masina, am virat stanga cu depasirea liniei continue. Inainte de a reusi ce mi-am ... (vezi toată discuția)