avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infiintare PFA

As dori sa stiu daca as putea infiinta un pfa in Romania avand ca domeniu de activitate finisaje interioare si exterioare,dar pentru lucrari in Franta.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:17, 8 Noiembrie 2010
Activitatile pe PFA le puteti desfasura doar in Romania. Daca doriti sa lucrati in Franta, puteti sa va infiintati o societate comerciala cu raspundere limitata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala tamada tamada daca am un PFA mai pot sa imi fac o Intreprindere Individuala, daca da in ce conditii. (vezi toată discuția)
Denumire sc stanbogdan23 stanbogdan23 Hristos a inviat la toata lumea ! am si eu o intrebare: Este posibil sa infiintez o firma de constructi , o firma de amenajari interioare si o alta firma de ... (vezi toată discuția)
Soc comerciala dritaS dritaS Sunt o persoana cu handicap grav As dori sa infiintez un af sau srl Ce sfat imi dati?.Beneficiez de ceva avantaje fiscale din partea statului? multumesc (vezi toată discuția)