avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort de comun acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort de comun acord

Buna ziua. Eu si sotul meu am hotarat sa divortam. Vrem repede si cat ne costa?(MACAR APROXIMATIV) Puteti sa am ajutati cu un numar de telefon al unui avocat care sa ne ajute? sau cum se procedeaza mai bine? sa mergem al instanta judecatoreasca sau cu un avocat? Si ce taxe trebuie sa mai platim etc. Multumesc astept raspuns urgent
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 15:32, 8 Noiembrie 2010
Solicitati desfacerea casatoriei prin acord.
Taxa judiciara de timbru este de 39 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters88308 ContSters88308 Buna sunt casatorit de 10 ani im-i doresc sa divortez pe cale amiabila sotia de acord Se poate divorta fara a platit onarariu avocatului ? (vezi toată discuția)
Rog urgent cat este taxa de divort la primaria sectorului 6 Maria-Criss Maria-Criss Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care este taxa care trebuie achitata la Primaria sectorului 6 pentru desfacerea casatoriei. Care este varianta cea mai ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord Claudia50 Claudia50 buna ziua, sunt casatorita de un an si ceva si vreau sa divortez. Sotul este si el de acord; nu avem copii si nici bunuri in comun; am inteles ca exista divort ... (vezi toată discuția)