Am un proces de partaj cu fostul meu sot in Cimplung Muscel,de unde este el.Deoarece el are o groaza de cunostinte acolo,ma tem ca aranjand ceva,sentinta carte se va da sa nu fie deloc in favoarea mea.Cum trebuie sa procedez pentru a stramuta dosarul in alta parte,pentru a nu mai avea fostul meu sot influenta asupra completului de judecata?Si cui trebuie sa adresez aceasta cerere?Tribunalului din Pitesti,Arges,sau oricarui complet de judecata din orice alt oras,resedinta de judet?Trebuie platita vreo taxa cand depun aceasta cerere?Va multumesc!
Faceti cerere de stramutare intemeiata pe art. 37 alin. 2 din Codul de procedura civila - banuiala legitima.
Cererea se depune la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Taxa judiciara de timbru este de 4 lei.
Aveti nevoie de un certificat de grefa cu privire la dosarul de partaj de la Campulung Muscel.
..Sansele de stramutare sunt ...minime -chiar nule !!..am facut personal o astfel de cerere ..., doar nu credeti ca Justitia din Romania v-a judeca vreodata corect ......!??
..criteriile sunt altele , nu legile si probele administrate !!!..asta in majoritatea cazurilor (sa nu deranjez ....unele persoane !!) !!..si daca-i deranjez ... ce daca ! ??
Numai bine si ..bafta multa !
Certificatul de grefa se obtine de la instanta unde se afla dosarul de partaj - Campulung Muscel.
Aveti nevoie de o cerere, taxa judiciara de timbru de 1 leu si timbru judiciar de 0,15 lei.