avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract enel
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract enel

Buna ziua,
Poate ma ajuta cineva cu un raspuns, daca o firma are contrct de comodat cu o persoana fizica pentru spatiul social, contractul de la Enel este obligatoriu sa fie pe numele firmei?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: vasi49 , utilizator 21:35, 8 Noiembrie 2010
acolo unde este acelasi contor, enel incasa 35% firma si 65%casnic.cand au venit francezii au somat toate locatiile sa schimbe contractul pe firma,au motivat ca fac acest lucru conform LEGII ELECTRICITATII.sincer n-am inteles nimic din acea lege.am depus un nou dosar anul trecut.dupa 10 luni am primit un mail ca a fost aprobat.acolo mi-au mai cerut un contract de comodat intre mine,proprietar si mine actionar.acest lucru se intampla in iunie anul acesta.nu m-am dus cu contractul de comodat si facturile au continuat sa vina cu 35% firma,65% casnic.acum astept sa vad ce se mai intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ma confrunt cu urmatoarea situatie: de 2 ani nu locuieste ... alina_florea@yahoo.com alina_florea@yahoo.com Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: de 2 ani nu locuieste NIMENI in apartament, asociatia este instiintata de acest aspect. De asemenea am ... (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca a unei asociatii de proprietari de catre enel viorasdelaoras viorasdelaoras Blocul in care locuiesc un fost camin de nefamilisti....a avut contoar general la consumul de energie electrica pana acum vreun an de cand fiecare proprietar a ... (vezi toată discuția)
Schimbare contoar electrica ContSters161836 ContSters161836 Buna ziua Am o intrebare. Exista vreo lege in Romania care sa ma oblige sa schimb contoarul de curent din casa atata timp cat nu s-a facut nici o cerere in ... (vezi toată discuția)