avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract prestari servicii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract prestari servicii

Am o intrebare si va rog sa ma ajutati.
Am incheiat un contract de prestari servicii pt izolatie bloc cu o persoana fizica,la care am dat un avans de 1500 ron.Persoana respectiva nu si-a respectat contractul ne-a tot amanat si nu mai raspunde nici la telefon .Termenul prevazut in contract a expirat si nu a facut nimic nici macar materiale.
Ce ma sfatuiti sa fac ca sa-mi recuperez banii?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Simona Aspritoiu , Consilier juridic 10:23, 9 Noiembrie 2010
Sa trimite-ti cazul la o firma de recuperare pentru dauna morala conform contractului semnat dintre voi.
In functie de prevederile contractuale, puteti solicita rezilierea respectivului contract pentru neindeplinirea obligatiilor asumate si returnarea avansului acordat. Va sfatuiesc sa va adresati instantelor judecatoresti cu o actiune in pretentii. Nu este cazul sa apelati la firme de recuperare. Pentru orice alte nelamurari, va rog sa ma contactati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune in contract misailae misailae Buna ziua, Un prieten a incheiat un contract pentru crearea unui site cu o anumita aplicatie. A facturat un avans pe care l-a si incasat. Termenul de predare ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii la asociatia de proprietari fara reziliere ! Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Lupulescu Robert Curatenie Blocuri Buna seara, vreau sa va prezint urmatoarea situatie : -la data de x am incheiat in forma scrisa un CONTRACT de prestari servicii cu Asociatia de Proprietari z ... (vezi toată discuția)
Contract telefon fix Oana Gabriela Oana Gabriela in anul 2005 am avut contract pentru telefon fix cu o firma iar in anul 2007 am incercat de mai multe ori sa depun la ei cerere reziliere, care, nu mi-au ... (vezi toată discuția)