avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contracte munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contracte munca

muncesc de 19 luni in strainatate am avut concediu acum 5 luni ptr prima data acum vreau sa schimb locul de munca mar interesa am dreptul la bani de concediu pe cele 5 luni ce am muncit MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 16:27, 9 Noiembrie 2010
teoretic, da... dar depinde si de clauzele contractului de munca pe care l-ati incheiat cu respectivul angajator
Unde ati incheiat c.i.m.? ... in tara sau in strainatate?
Buna ziua !
Cred ca primul pas ar fi sa precizati daca ati lucrat legal .....pt ca daca nu , nu se pune problema platii ....
Al doilea pas (daca mai e cazul) ar fi , asa cum s-a mai precizat anterior , sa ne precizati unde ati lucrat : in tara sau in strainatate .....
Al treilea pas ar fi acela de a preciza care a fost baza legala in baza careia s-au putut acorda cele 5 luni concediu ?!? respectiv daca s-a emis vreun document in acest sens ..
Apoi precizati care e statutul profesional al dvs. acum .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare romani in strainatate crisalex crisalex Heeelp!! O societate X romana angajeaza lucratori romani.O societate straina din Europa subcontracteaza lucrari cu societatea romana X. 1. Pe ce baza pleaca ... (vezi toată discuția)
Cum se depune demisia? carmenbn carmenbn Am hotarat sa imi depun demisia in perioada in care atat eu, cat si patronul, eram in concediu de odihna( nu a fost premeditat, atunci mi s-a oferit un loc de ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale 2008 in cazul in care sunt in concediu crestere copil carmen_marcela carmen_marcela Sunt in concediu crestere copil pana la 2 ani incepand cu data de 06.10.2008 (contract de munca suspendat). In cadrul firmei unde lucrez acum se plateste ... (vezi toată discuția)