avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

sunt in concediu crestere copil din 15 mai 2010.daca as vrea sa ma intorc la serviciu,se poate sa treaca sotul meu in concediu in locul meu.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:30, 9 Noiembrie 2010
Poate vreti sa spuneti 15 mai 2011 !!!!!!!!
Da se paote sa intre sotul dumneavoastra in crestere copil, daca a aobtinut venituri imozabile in ultimile 12 luni.
nu,am nascut pe 4 aprilie 2010 si acum as vrea sa ma intorc la serv
dar el face 12 luni in februarie 2011.daca se poate,unde trebuie sa-si depuna dosarul.am vrea sa facem schimb atunci

Ultima modificare: Luni, 8 Noiembrie 2010
veronicabouros, utilizator
Dosarul il va depune la AJPS .. exact acolo unde l-ati depus si dvs.
Sunt aceleasi formalitati ca atunci cand l-ati depus dvs...doar ca pentru sotul dvs., iar dvs. trebuie sa declarati ca va intoarceti la lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc - tata veronicabouros veronicabouros buna ziua!sunt in concediu crestere copil pana la 2 ani de pe data de 15 mai 2010.poate sa treaca sotul meu in concediu in locul meu pana face fetita 2 ani ca ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil ghiuream@yahoo.com ghiuream@yahoo.com As dori sa stiu daca in conditiile in care am optat pentru concediu de crestere copil pentru doi ani si imi gasesc de lucru in acest timp pot sa trec sotul in ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru tatal copilului htctunat htctunat Buna ziua. Sotia mea este in concediu de maternitate din decembrie 2009. Doreste sa se intoarca la servici acum si eu vreau sa intru in concediu de ... (vezi toată discuția)