avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale LICHIDAREA SOCIETATII CU RASPUNDERE LIMITATA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

LICHIDAREA SOCIETATII CU RASPUNDERE LIMITATA

AM AVUT O SOCIETATE PT CARE AM CERUT LICHIDAREA IN ANUL 2008(DINTR O EROARE A INALTEI CURTI DE CASATIE SI JUSTITIE),CU CLIENTI NEINCASATI IN VALOARE DE 1.600.000RON SI DATORII LA ANAF DE 200.000 RON.IN ACESTI 2 ANI LICHIDATORUL A RECUPERAT DOAR SUMA DE 70 RON,SI MI A ATRAS RASPUNDERE PERSOANA FIZICA CU SECHESTRU ASIGURATORIU.CE HOTARARE AR TREBUIE SA DEA INSTANTA IN ACEST CAZ?
Cel mai recent răspuns: ELLABV , utilizator 07:28, 9 Noiembrie 2010
- Nu potsa credca lichidatorul, prin toate actiunile care le-a facut(presupunem) a putut sa recupereze doar 70 ron din 1.600.000 ron.

- Raspunderea patrimoniala, daca a fost ceruta, inseamna ca lichidatorul a constatat ca din vina administratotului saui a asociatilor s-a ajuns in aceasta stare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala cu datorii cristinavm cristinavm am un srl de care nu ma mai pot ocupa am pierdut casa ,masa sunt plina de datorii si cel mai rau lucru este ca am ramas fara tata de curand ,am datorii la stat ... (vezi toată discuția)
Atragerea raspunderii administratorilor - speta concreta colonelu81 colonelu81 Am o firma care este in procedura simplificata de faliment . Situatia sta in felul urmator : Firma functioneaza din 1996 avind pina in 2008 cand a intrat in ... (vezi toată discuția)
Total dezorientat - datorii pe firma fara activitate disperat123 disperat123 Buna, poate cineva sa ma ajuta in situatia de jos: in anul 1999 dec 31 am incetat activitatea pe firma.O perioada urmarita se de mine s-a depus bilant, ... (vezi toată discuția)