avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii incadrare

Buna ziua.Problema mea e urmatoarea.Lucrez in cadrul unei sali de fitnes,si sunt front desk manager(deci sef de departament);In ultima perioada ni se impune(mie si echipei de receptioneri) sa facem un numar de abonamente adica sa ne atingem targetul,in caz contrar primim un avertisment iar la trei luni cand nu-ti faci targetul conducerea spune ca te concediaza.As vrea sa stiu daca intradevar pot face acest lucru,daca este legal;.Mentionez ca in cadrul companiei exista un sales manager care se ocupa de vanzari.Stiam ca exista o lege in discutie care spune ca daca esti ineficient patronul te poate concedia,vreau sa stiu a intrat in functiune?Oare intra in atributiile unui receptioner sa faca vinzare ,iar daca nu o face i se poate imputa acest lucru?M-am uitat in nomenclatorul de ocupatii rentru Romania as vrea sa stiu daca exista vreo lege care sa reglementeze job description-ul pe care ti-l da compania,adica daca tu esti angajat sa faci curatenie si ei te pun sa faci vanzari e in regula?
concedierea pentru motive neimputabile salariatului poate avea loc numai in conditiile leguislatiei muncii, insa in contactul de munca ar putea exista o clauza de obiectiv sau de performanta care sa oblige salariatul la atingerea unui rezultat in caz contrar contractul p[utind fi reziliat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnez sau nu? blondumania blondumania Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti. Mi s-a pus în fata un document oficial al companiei in care e mentionat un plan de îmbunătățire a performantelor ... (vezi toată discuția)
Munca la negru? ianstef ianstef Buna ziua Doresc sa va prezint urmatoarea situatie: Sunt angajat la o firma multinationala cu contract de munca pe perioada nedeterminata, conform ... (vezi toată discuția)
Lamurire musatadrian musatadrian Buna ziua, am fost angajat pe perioada determinata ca manager pana in data de 17.09.2012. Pana la expirarea contractului in filiala in care am lucrat au fost ... (vezi toată discuția)