avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare imobil

am si eu o intrebare daca se poate!socrii mei vand un imobil unei persoane din strainatate care a gasit pe site-uri anuntul si a trimis un avans in cont dar fara nici un act!avansul o sa intre in cont zilele acestea si nu stiu ce declaratie trebuie data la banca pentru a scoate avansul si ce acte trebuie sa fac cu cel care a trimis avansul pentru ca el nu poate ajunge momentan in Romania.Precizez ca el a spus ca in momentul sosirii lui in tara vom finaliza actele si restul de bani!Ce act trebuie sa fac acum la ridicarea avansului?
Cel mai recent răspuns: Hausi Irina Sabina , Notar 13:52, 9 Noiembrie 2010
Daca avansul este in contul d-voastra poate fi ridicat fara nici un fel de act. Daca e in contul cumparatorului, atunci va trebuie o procura din partea lui pentru ridicarea banilor.In legatura cu actul pentru avans...se poate incheia un antecontract, in care sa se prevada avansul, diferenta, termenul pana cand veti incheia contractul de vanzare cumparare etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil Loredana Lamba Loredana Lamba am si eu o intrebare daca se poate!socrii mei vand un imobil unei persoane din strainatate care a gasit pe site-uri anuntul si a trimis un avans in cont dar ... (vezi toată discuția)
Ordin executoriu judecatoresc stanciu geo stanciu geo tatal meu a vrut sa vanda un teren extravilan dar cumparatorul nu a oferit decat un avans iar restul la incheiera actelor de vanzare,pentru asta sa incheiat ... (vezi toată discuția)
Procura pentru vanzarea unui imobil alexandrumartyn alexandrumartyn Buna ziua, In anul 2008, la vanzarea unui imobil, s-a facut o procura prin care sora mea ma imputerniceste sa vand partea ei din imobil (detinem impreuna cu ... (vezi toată discuția)