am si eu o intrebare daca se poate!socrii mei vand un imobil unei persoane din strainatate care a gasit pe site-uri anuntul si a trimis un avans in cont dar fara nici un act!avansul o sa intre in cont zilele acestea si nu stiu ce declaratie trebuie data la banca pentru a scoate avansul si ce acte trebuie sa fac cu cel care a trimis avansul pentru ca el nu poate ajunge momentan in Romania.Precizez ca el a spus ca in momentul sosirii lui in tara vom finaliza actele si restul de bani!Ce act trebuie sa fac acum la ridicarea avansului?
Daca avansul este in contul d-voastra poate fi ridicat fara nici un fel de act. Daca e in contul cumparatorului, atunci va trebuie o procura din partea lui pentru ridicarea banilor.In legatura cu actul pentru avans...se poate incheia un antecontract, in care sa se prevada avansul, diferenta, termenul pana cand veti incheia contractul de vanzare cumparare etc.
Vanzare imobil
Loredana Lamba
am si eu o intrebare daca se poate!socrii mei vand un imobil unei persoane din strainatate care a gasit pe site-uri anuntul si a trimis un avans in cont dar ... (vezi toată discuția)