avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ordin executoriu judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

ordin executoriu judecatoresc

tatal meu a vrut sa vanda un teren extravilan dar cumparatorul nu a oferit decat un avans iar restul la incheiera actelor de vanzare,pentru asta sa incheiat un antecontract prin notar urmand ca tatal meu sa faca cadastru si carte funciara si bine inteles trecerea din extravilan in intravilan, cumparatorul sa rasgandit intre timp cerand restituirea avansului,tatal meu a incheiat un act aditional prin notar in care sa angajat sa plateasca,am uitat sa precizez ca cumparatorul inainte sa renunte a reusit prin cunostinte si spaga sa se treaca propietar in registru de fond funciar desi el nu a intrat in posesia terenului deoarece nu sau definitivat actele,tatal meu a primit un ordin executoriu in care suntem somati sa platim pana la o anumita data urmand a se pune sechestru pe bunuri si bine inteles scoaterea la licitatie,ce este de facut?pot face o contestatie la executor judecatoresc.
Cel mai recent răspuns: calin mihai , utilizator 11:52, 27 August 2009
se poate face contestatie la executare, atentie la termen, 15 zile, dar pana acolo interesant sunt clauzele care se prevad in antecontractul de vanzare-cumparare, cel mai bine te sfatuiesc sa apelezi la serviciile unui avocat, nu ne va putea pronunta nimeni legal fara sa vada actele intocmite la notar
Consilier juridic
B.Calin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin executor judcatoresc stanciu geo stanciu geo Tatal meu a vrut sa vanda un teren extravilan in suprafata de 10 000 m unui cetatean, au convenit asupra pretului, cumpatorul a achitat o suma din valoarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita in urma unui antecontract teren silviana84 silviana84 Buna ziua, In [b]aprilie[/b] anul acesta am incheiat un antecontract pt cumpararea unui teren, pentru care am dat un avans de 1.500 euro. Timp de 3 luni de ... (vezi toată discuția)
Somatie-executor judecatoresc vali romeo vali romeo Buna ziua - tatal meu a incheiat un antecontract de vanzare cumparare pentru un teren ,cumparatorul din motiv ca nu am putut scoate terenul arabil din ... (vezi toată discuția)