avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.

Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
se vor da numai spete, fara intrebari redactionale?:stunned: da vad ca astia chiar fac ce vor... CAND vor! Era vorba ca "si" spete, nu "doar" spete. Bine ca nu dau examenul acum ca m-as enerva din cale afara... doar iti trebuie exercitiu si rezolvate multe pentru ca sa fii pregatit. Nu mi se pare normal, sper ca nu am inteles eu bine...
multumesc frumos de raspuns!
stiti cumva daca in februarie daca se va organiza un nou concurs se va da din noul cod?
multumesc anticipat!
-nu poate sti nimeni daca se va da in feb. a fost si este o exceptie, regula -e toamna; si automat va intra in vigoare legislatia noua...

Mai sunt aprox 2 sapt dragi colegi... :love2:locatia de examen pt Buc banuiesc ca este INPPA Calea Vacaresti (Timpuri Noi)...? curand or sa afiseze si listele cu repartizari pe sali...
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2011
omoplata, utilizator
graciela a scris:

stiti cumva daca in februarie daca se va organiza un nou concurs se va da din noul cod?
multumesc anticipat!

In eventualitatea in care s ar organiza un nou concurs la inceputul anului viitor.... cu siguranta se va da pe Noul Cod.
raLara.03 a scris:

se vor da numai spete, fara intrebari redactionale?:stunned: da vad ca astia chiar fac ce vor... CAND vor! Era vorba ca "si" spete, nu "doar" spete. Bine ca nu dau examenul acum ca m-as enerva din cale afara... doar iti trebuie exercitiu si rezolvate multe pentru ca sa fii pregatit. Nu mi se pare normal, sper ca nu am inteles eu bine...

Da, chiar fac ce vor! Insa nimeni nu e obligat sa participe...daca alegi sa sustii acest examen n ai de ales decat sa te conformezi... regimul e acelasi pt toata lumea. Teoretic... :D Personal, mi se pare mult mai ok speta decat sinteza, ori speta+sinteza. Dar sunt convinsa ca pana in ziua examenului nu vom stii exact ce si cum..

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)