avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.

Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
noi nu glumim, ei glumesc si noi nu avem ce sa le facem.... nu au pic de seriozitate!
doar a spus decanul baroului Bucuresti(sau nu mai stiu cine) ca anul asta trebuie sa intre cam 10-15 % (parca) din cei inscrisi... deci ... noi nu glumim
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2011
haller, utilizator
daca ar fi vrut sa pice atat de multi, ar fi dat grile mai grele la civil si penal, iar candidatii ar fi picat pe capete. nu sa faca manarii la corectat apoi.
nu stiu de unde vin zvonurile astea, dar nu fac deloc bine. daca nu stii sigur nimic, mai bine nu mai zici. panica nu ajuta cu nimic acum.
Baroul pierde multi bani daca nu exista avocati nou-inscrisi. Apoi cine rezista...treaba lor. Nu-i intereseaza.
Mihaela Enache, Avocat
Aratati-le ca sunteti mai buni , prieteni! Toti cei care veti intra, fie acum , fie next time! Isi bat joc de viata, de munca si de rabdarea voastra ! Stiu prin ce treceti , dar stiti ce? Stiam ca astfel vor proceda fiindca nu au respect decat pentru ei insisi , s-au vazut acolo si isi permit sa isi bata joc.Ramaneti calmi, lupta cu ticalosenia e prea dura! :)Pastrati-va energia pentru mai departe :)
Comisia nationalka de examen a spus ca astazi la ora 18 ....:hammer::thumbup:
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator
Mihaela, unii dintre noi chiar vorbesc in cunostinta de cauza. urmareste discutiile de anul trecut si te vei convinge! toti suntem stresati, dar unii au simtit pe pielea lor ce sunt in stare ei sa faca. sper sa intram toti si sa nu se mai intample ca anul trecut. eu chiar astept cu mari emotii, avand in vedere ca anul trecut mi-au micsorat media "din eroarea programului" si chiar daca stiu ca am facut la acest examen...

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)