avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2011
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2011

Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt singurul, motiv pentru care am scris aici pe forum, in speranta crearii unui grup de useri, pentru schimburi de opinii, resurse folosite, probleme ce le vom intalni pe parcurs sau orice altceva tine de Admiterea in Barou din 2011.

Tinand cont de proverbul "Unde-s multi, puterea creste" cred ca ne-ar fi mai usor sa colaboram pe aceasta cale.

Tot aici ii invit si pe cei care au sustinut deja acest examen, sau care il sustin luna aceasta, pentru a ne povesti ce greutati au intampinat, daca binevoiesc..;)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 25 Februarie 2012
legal_tht a scris:

nu se pleaca de l 1 punct din oficiu? in cazul asta baremul e gresit

am av in tematica de la d.p.c. legile 85/2006; Legea nr.554/2004?

si pe mine m-a uitmit ca trebuia sa scriem de cazurile astea si culmea nu trebuia sa scriem d recuzare si admitere care si ea s suspenda legal de drept...iar cu punctul din oficiu chiar e bataie de joc..
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2011
ruxandra_ctinescu, utilizator
dar stiu ca citisem undeva legat de punctul ala!
daca il gaseste cineva prin regulament sau in alta parte sa ne spuna!
La procedura civila, speta a 2-a mi s-a parut de un grad de dificulate crescut. Eu nu m-am descurat deloc cu ea, avand in vedere ca era un caz de revizuire cu o <<tratare>> speciala.
La art 6 al 5 al hotararii UNBR 4/2011 "Proba teoretică, cu caracter aplicativ, constă în rezolvarea unor cazuri practice pe baza cunoştinţelor teoretice ale candidaţilor. Notarea se va realiza pentru fiecare disciplină în parte, cu note de la 1 la 10." Cum mi-ar da 1 daca nu am facut nimic? :D
rzw_quattro, utilizator
solutia de la proba practica la definitivi este gresita
actiunea a avut ca obiect plata suma bani 2000 lei deci recursul pe aceasta hotarare era inadmisibil.
E vorba de speta de la procedura civila1

lucian_lex, utilizator
legal_tht a scris:

dar stiu ca citisem undeva legat de punctul ala!
daca il gaseste cineva prin regulament sau in alta parte sa ne spuna!

am gasit asta...Proba teoretică, cu caracter aplicativ, constă în rezolvarea unor cazuri practice
pe baza cunostinelor teoretice ale candidailor. Notarea se va realiza pentru fiecare
disciplină în parte, cu note de la 1 la 10. Vor fi declarai admisi candidaii care vor obine cel
puin nota 5,00 la fiecare disciplină în parte si o medie generală de cel puin 7,00.
zice k 1 e cea mai mica nota...de aici s-ar deduce punctul din oficiu

si astaArt.30. - (1) Lucrările scrise se notează, pentru fiecare dintre materiile de examinare,
cu note de la 1 la 10, cu două zecimale. Corectarea si notarea pe baza baremului se
înregistrează în borderouri de notare separate, în care fiecare lucrare va figura cu un număr
de identificare, aplicat înainte de începerea operaiunilor de corectare.
ruxandra_ctinescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Dupa ce carti trebuie sa invat si care sunt taxele pentru examen? ellaa ellaa Buna , Va rog sa-mi spune-ti dupa ce autori invatati pt admiterea din acest an, taxe , daca exista sinteze si orice nou depre admitere. Va multumesc (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)
Mai e cineva care se axeaza partial pe sintezele de la nomina? karmacoma21ro karmacoma21ro Eu personal am invatat tratatele la civil si procedura dar cum timpul e limitat si lucrez pana dupa-amiaza imi raman putine ore de studiu seara:\"> la penal, ... (vezi toată discuția)