avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... firma suspendata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

firma suspendata

desfintarea unei firme suspendate se poate realiza? mentionez ca firma inregistreaza datorii la bugetul de stat din impozitul forfetar deoarece nu a avut activitate in ultimii 6 ani si nu am suspendat-o la introducerea impozitului forfetar. alte datorii fata de stat sau persoane fizice nu se inregistreaza.
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2010
lnegreanu, utilizator
Cel mai recent răspuns: lnegreanu , utilizator 21:04, 9 Noiembrie 2010
da se poate
multumesc domnule stoica de raspuns!
daca aveti o secunda libera nu ati putea sa ma indrumati de unde ar trebui sa incep acest proces de suspendare? cui trebuie sa ma adresez in prima faza?

multumesc!
Pai nu mai inteleg nimic !!??
Intrebati prima data
desfintarea unei firme suspendate se poate realiza?

si am raspuns DA
dupa care
de unde ar trebui sa incep acest proces de suspendare?

Ca urmare ce doriti de fapt ?? suspendarea soc sau radierea acsteia ??
nu sunt de specialitate de aceea nu prea stiu ce vreau. vreau sa termin cu ea sa o inchid / desfintez/ lichidez sau cum se mai spune in termeni juridici. nu stiu care este diferenta intre cei doi termeni spusi de dumneavoastra.

multumesc pentru rabdare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare microintreprindere...modalitati sine qua non aprov aprov Am o firma (microintreprindere) fara arierate care nu mai functioneaza din 2007. La acea vreme am disponibilizat personalul si mi-am platit toate obligatiile ... (vezi toată discuția)
Firma in lichidare BISCUTA BISCUTA Buna ziua .Va rog frumos un raspuns daca se poate legat de urmatoarea speta.Firma mea este in lichidare de la ONRC din 2006 (a fost anuntata prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Evitare impozit forfetar prin faliment? infoleg infoleg De maine 1 mai 2009, daca bine am inteles, chiar daca mergem sa suspendam activitatea sau sa radiem firma tot intram sub incidenta taxei maritului Pogea cel ... (vezi toată discuția)