avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... drumuri, roviniete si defectiuni autovehicul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

drumuri, roviniete si defectiuni autovehicul

Buna ziua, daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns la o intrebare... daca exista o lege sau un alt document oficial in care sa aflu cine este tras la raspundere, cine are obligatii, atributii fata de cei ce platesc taxele de drum, rovinietele etc, in cazul in care din cauza unor lucrari de drumuri nesemnalizate , in cazul de fata o portiune decupata din asfalt, autovehiculul meu se defecteaza.... va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2010
warm_rain, utilizator
Cel mai recent răspuns: warm_rain , utilizator 14:07, 11 Noiembrie 2010
Pe scurt taxele gen rovinieta le platim fara scop si le consider abuzive. Banii aia se duc in niste gauri negre de care nu stie oficial nimeni nimic.
Drumurile de orice tip sunt administrate de Administratia Nationala a Drumurilor.
www.andnet.ro
multumesc BX m-am gandit eu ca banii se evapora pe undeva dar am crezut ca poate reusesc sa fac ceva, cu toate ca sunt constienta de faptul ca sunt prea mica pentru asta, multumesc inca o data, toate cele bune :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa incerc sau nu sa dau in judecata administratorul drumului ionutcmi ionutcmi Am avut un accident foarte urat si care psihic m-a pus la pamant.Accidentul s-a petrecut in august 2008, pe un drum judetean care leaga o comuna de drumul ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal pentru rovinieta forallatlantis forallatlantis Buna ziua Mi-a venit acasa un proces verbal de constatare a contraventie cum ca in 9 decembrie 2010 am fost pozat pe un drum national si nu aveam rovinieta. ... (vezi toată discuția)
Cum este posibil sa achitam o taxa de doua ori-taxa de drum din carburant si rovinieta? razvan79vl razvan79vl Buna ziua! De curand am aflat ca in pretul final al motorinei si al benzinei este inclusa taxa de drum...dar surprinzator noi mai achitam o taxa de drum sub ... (vezi toată discuția)