avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmatriculare masina sh din UE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmatriculare masina sh din UE

As dori sa stiu si eu care este procedura pe care trebuie sa o urmez pentru a inmatricula o masina adusa din italia ,fara a plati taxa de prima inmatriculare(sau de poluare,cum se va mai fi numind acum :P )
De asemenea daca este vreun avocat din Bucuresti care se ocupa cu astfel de cazuri si este interesat sa imi preia cazul il rog sa imi dea un mesaj privat.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Noiembrie 2010
guest13, utilizator

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma va rog: inmatriculare auto fara plata taxei mariussyca mariussyca buna ziua am si eu o prblema si va rog sa ma ajutati M-am intors de curand din Italia in august 2011 si mi-am adus si masina mea care este un Opel Zafira ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare prin instanta omuverde3d omuverde3d Buna tuturor...Am auzit ca este o cale mai simplasi mai ieftina pt inmatricularea masinilor cu nr de Italia, in cazul meu....Deci, din cate am inteles se poate ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare auto - nu vreau sa o achit vidoqc vidoqc Am cumparat in 2009 un VW T5 in Germania si l-am inmatriculat pe numele meu acolo. Platesc taxe, impozite si asigurari in Germania. Doresc sa il inmatriculez ... (vezi toată discuția)