avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Ajutati-ma va rog: inmatriculare auto fara plata taxei
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Ajutati-ma va rog: inmatriculare auto fara plata taxei

buna ziua am si eu o prblema si va rog sa ma ajutati

M-am intors de curand din Italia in august 2011 si mi-am adus si masina mea care este un Opel Zafira din 2004( euro 3 ) , in septembrie 2011 am luat legatura cu un avocat pentru intocmirea actelor necesare inmatricularii fara plata taxei. inca astept decizia definitiva . Vreau sa intreb dupa primirea aceste decizii mai trebuie sa platesc vreo taxa adica cea de poluare etc. nu vreau sa vand masina . .
Va multumesc

Cel mai recent răspuns: vinegi , utilizator 09:40, 27 Ianuarie 2012
În primul rand faci matricularea în România prin executari deciziei . Apoi, nu mai plateşti pâna nu vinzi masina altcuiva.
Voi plati doar taxa de mediu ( poluare ) ? nu si cea de inmatriculare
VA multumesc .
Nu! Platiti taxa de inmatriculare si nu taxa de poluare ( pentru taxa de poluare a-ti actionat in instanta).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pastrare masina pe proprietar de germania, cu numere de germania ruh01 ruh01 Buna ziua, Am primit o masina inmatriculata in Germnaia, proprietarul e in Germania si nu o mai foloseste. Taxa de timbru e de 6700 de euro, asa ca va dati ... (vezi toată discuția)
E posibila inmatricularea fara plata taxei auto? jhon.rapidistu jhon.rapidistu Am gasit un avocat carew spune ca pot inmatricula o Zafira fara plata taxei de poluare ,doar ca dureaza 4 sau 5 luni. Este posibil ? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto gabi baer gabi baer vreau sa stiu daca se poate,cam in ce perioada de timpr recuperez taxa de prima matriculare si cat costa taxele de judecata ? (vezi toată discuția)